Op familieweekend naar D’ardennen!

7.30 u.: De wekker loopt af. Feliz wordt stilaan wakker en wanneer we ons nachtlampje aansteken, lacht deze lieve schat ons toe. Sinds haar komst word ik telkens opnieuw met zoveel plezier wakker. Elke dag opnieuw die glimlach!

Na haar eerste fles, maak ik me klaar, eet ik mijn heerlijke yoghurt op en vertrek ik richt sportcentrum voor een ontspannende yogasessie.

Helemaal zen kom ik thuis, maken we de auto vertrekkensklaar, zorgen we voor haar groentepap en leggen we haar nog even in bed voor een middagdutje. Zodra ze wakker is, vertrekken we richting Ardennen!

Nog geen 5 minuten in de auto of ik besef dat ik haar zwempampers en onze zwemkledij vergeten ben! Terugrijden dan maar…Onze 2e poging is dan ook meteen onze definitieve. Welle weg!

Voor het eerst naar Landal

Na een rit van anderhalf uur komen we aan op onze bestemming: Landal park ‘Village l’Eau d’Heure’. We halen de sleutel op en gaan op zoek naar ons vakantiehuis. Geen idee wat we konden verwachten gezien mijn schoonouders dit als cadeau boekten voor het hele gezin. Van een meevaller gesproken: Wat een ongelofelijk mooi huis! Mogen we nog wat langer blijven alsjeblieft?

Onze slaapkamer met ensuite badkamer!

Plots besef ik dat dit mijn laatste weekend zwangerschapsverlof is. Maandag terug aan het werk. Een dubbel gevoel. Genieten is het enige wat ik dit weekend wil doen!

We staan de volgende dag op en worden meteen wakker met het mooiste uitzicht ooit! Schoenen aan, het natte gras in om een foto van dit mooie tafereel te trekken. Tjah, de vroege ochtenden met onze dochter hebben ook soms voordelen 😉.

Een biertje? Graag!

We rijden richting Chimay. Een bezoek aan de abdij stond op mijn wishlist, maar gezien de beperkte tijd werd het een flitsbezoek in het dorp. We hebben namelijk nog iets te vieren: Omi werd onlangs 60 en dat moeten we vieren! Geen Chimay op onze trip, maar een lokaal biertje van huisbrouwerij ‘Brasserie des fagnes‘.

Brasserie des fagnes in Couvin

Buik vol, plezier ten top. Maar 1 ding kon niet ontbreken: de sauna! Hoe zot is het dat je een sauna in je vakantieverblijf hebt en er geen gebruik van zou maken?! OK, ik geef toe, het vraagt wat tijd om de cabine op te warmen. Maar het was het wachten waard!

Als een vis in het water

We staan zondag op en genieten van onze laatste dag in het park. We reden niet voor niets terug naar huis voor zwempampers. Neen hoor, de laatste dag gingen we voor zwemplezier. Feliz voor het eerst in een groot zwembad. Heerlijk om dat snoetje te zien. Als een vis in het water! Ons weekend was geslaagd!

In de namiddag maken we nog een laatste wandeling, pakken we onze auto in en rijden we terug huiswaarts. We konden ons geen mooiere manier voorstellen om 2020 te starten!

Gepubliceerd door aboutloveandtravel

Hallo! Ik ben Lina. Samen met mijn man (Joris) en dochter (Feliz) trek ik er graag op uit. Via deze blog neem ik jullie graag mee naar leuke bestemmingen en geef ik graag tips over verblijven, bezienswaardigheden, maar eveneens een goed restaurant of verborgen plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: