B&B ’t Vèèrke – kindvriendelijke Bed and Breakfast op wandelafstand van Maasmechelen Village

Een B&B met een verhaal. Ja, daar houden we van. De namen van de kamers spraken me op voorhand al aan. De Mijnkamer sprak voor zich. In de streek van de mijnbouw konden we al vermoeden waarover dit ging. Maar vanwaar kamers ‘Poppies‘ en ‘Veerman‘ kwamen, was ons nog onbekend.

Martine en Bruno, de eigenaars, lieten bij onze boeking meteen weten dat een babybed en kinderstoel voorzien werden. Toch weer wat meer plek in de auto!

Tijdens één van onze vele gesprekken, kregen we wat meer info over de kamers. Persoonlijk, oprecht en ontroerend. Bruno werkte voordien in het leger en koos de naam Poppies om een wel zéér persoonlijke reden.

Hartsverwarmend, ontzettend gastvrij en topgidsen. Dat zijn Martine en Bruno. Wil je het volledige verhaal van de kamers? Bezoek dan zeker hun B&B!

Veerman kamer

Het gevoel van thuiskomen

Wat heerlijker dan na een stevige winterwandeling neerploffen in het salon? Helemaal voorzien voor de gasten! Steek gerust het haardvuur aan, lees een boek, speel een gezelschapsspel of geniet van een drankje uit de honesty-bar. Wij genoten alvast van twee gezellige avonden. Babyfoon in de buurt en lekker genieten van een drankje.

Ochtendstond heeft goud in de mond

Waar ik vaak het meest van geniet als we op vakantie gaan? Rustig ontbijten samen. Thuis neem je hier niet altijd voldoende tijd voor. En op vakantie gaat het allemaal wat meer à l’aise. Gevarieerd is het minste wat je kan zeggen van het ontbijt ! Vers fruit, yoghurt, brood, beleg, een eitje of wat zoetigheid … En op zondag een kleine verrassing!

Shoppen, cultuur of natuur? Alles kan!

Maar de B&B biedt niet alleen een lekker ontbijt of een mooie kamer. Ook de locatie is ideaal. Op wandelafstand vind je het shopping walhalla ‘Maasmechelen Village’ of natuurdomein Connecterra. Hou je van wat mijngeschiedenis ? Breng dan ook zeker een bezoek aan C-Mine! Aan fiets – en wandelpaden geen gebrek. Vraag Bruno gerust wat tips!

Breng zeker een bezoek aan het mooie Connecterra

Ons zie je hier alvast terug. Om nog meer te ontdekken van wat dit mooie Limburg te bieden heeft!

2 gedachten over “B&B ’t Vèèrke – kindvriendelijke Bed and Breakfast op wandelafstand van Maasmechelen Village

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s