REVIEW: Retroprints van Fotofabriek.nl

Ken je dat gevoel wanneer je een leuke foto wil trekken met een polaroid? Alles of niets. Je hebt maar één kans. En toch geeft zo’n polaroid dat extra cachet. Ik droom al jaren van zo’n camera, maar ik vind het persoonlijk veel geld kosten. Zeker voor iemand als mij die altijd de perfecte foto wil. Jep, ik ben zo’n type dat onderweg voortdurend foto’s trekt. En liefst nog 3 keer opnieuw om te zien of het nog beter kan…. Wel, dan is zo’n polaroid niet het beste fototoestel voor mij. Maar daar heb ik ondertussen een oplossing voor gevonden!

Twee vliegen in één klap!

De perfecte foto, maar toch in polaroid stijl. Dat zijn de retroprints van Fotofabriek.nl! Het concept is simpel. Je gaat naar de website van Fotofabriek.nl , je kiest voor het product ‘retroprints’ en je klikt ‘begin nu’. Niet moeilijk dus! Je kan zelf je eigen foto’s uploaden. Wat nog leuker is, is het feit dat je tekst, achtergrond of decoratie kan toevoegen. Pimp je foto op, vul de datum, locatie of evenement in van je foto. Je kiest je eigen lettertype, past de grootte aan. Je maakt er écht je eigen stijl van. Wil je ze eerder samenhouden? Kies dan voor de fotowaaier. 30 retroprints, in vierkant formaat, die samenblijven dankzij een clip!

Ik koos, uiteraard, voor vakantiekiekjes. Mijn werkbureau kon nog wel wat aankleding gebruiken. En wat leuker dan werken met een vakantiegevoel. Een rondreis door Thailand, die geweldige citytrip naar Parijs of de roadtrip door West-USA. Stuk voor stuk geweldige herinneringen, waar ik, telkens ik de foto’s terugzie, een geweldig gevoel van krijg. Het kriebelt alweer om een volgende vakantie te boeken!

Retroprints van Fotofabriek.nl

Fotofabriek.nl: De place-to-be voor fotoproducten

De retroprints zijn slechts een deel van het aanbod van Fotofabriek.nl . Fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, agenda’s, … Noem maar op, je kan het vinden op hun website. Je maakt je eigen product, steekt het in je winkelmandje en rekent af. Enkele dagen later vind je het afgewerkte product in je brievenbus.

Qua service ben ik erg tevreden. Het pakket werd geleverd via PostNL. Ik werd correct op de hoogte gehouden waar mijn pakket was en wanneer het geleverd werd. Bestel je vanaf 35 euro, dan wordt je pakket gratis thuis geleverd. En wat me meteen opvalt is de transparantie rond de productietijd, verzendtarieven, … Per product weet je meteen wat je kan verwachten. De website is duidelijk opgebouwd, je weet meteen wat je kan verwachten en komt achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Kortom: Ik ben alvast fan! Een tevreden klant bij!

Aan de slag!

Je hebt ongetwijfeld nog een heleboel foto’s op je GSM of camera staan waar nog niets mee is gebeurd. Hoe vaak zeg je: “Ik moet er eens werk van maken?” Wel: Blijf in je kot! Neem je foto’s erbij en ga aan de slag. Via deze link kom je meteen op de website. 1,2, starten maar!

Retroprints van Fotofabriek.nl

Een gedachte over “REVIEW: Retroprints van Fotofabriek.nl

Geef een reactie