REVIEW + WINACTIE: Gepersonaliseerde notitieboeken van studentendrukwerk.nl

Een notitieboek komt altijd van pas. Ik heb er bijna voortdurend ééntje op zak. To do’s opschrijven of lijstjes maken van wat ik wil bezoeken als ik op vakantie ga. Ook gewoon handig op het werk als je een vergadering of meeting hebt. In een GSM kan het tegenwoordig allemaal. Maar die ‘old fashioned way’ blijft toch ook gewoon leuk, nietwaar?

Dankzij studentendrukwerk.nl kon ik deze notitieboeken zelfs personaliseren. Geen klassieke notitieschrift, maar ééntje op mijn lijf geschreven. En dan moet ik er geen tekening bij maken als je me vraagt hoe mijn ideale schrift eruit zou zien. Een foto van één van onze reizen en mijn gloednieuwe logo van mijn blog natuurlijk. Hoe meer ik mijn reizen in mijn dagdagelijkse leven integreer, hoe meer ik het gevoel van vakantie heb. Ondertussen ligt er ééntje op mijn bureau (helaas leef ik niet fulltime van reisbloggen alleen…) , eentje heb ik steeds op zak en mijn man kreeg alvast een exemplaar cadeau.

Studentendrukwerk : Maatwerk voor jong en oud

De naam doet vermoeden dat het enkel voor studenten is. Integendeel! Ze voorzien drukwerk voor jong en oud. Uiteraard ligt de focus op drukwerk voor studenten. Denk aan scripties, boeken, eindwerken, rapporten, … Maar daarnaast hebben ze ook een uitgebreid gamma van gepersonaliseerd drukwerk. Wanddecoratie, foto’s, mondmaskers, kalenders, visitekaartjes en dus ook notitieboeken. Zaken die mij als reisfanaat best wel interesseren.

Studentendrukwerk.nl is een jong bedrijf en maakt deel uit van Chris Russell BV. Chris Russell is een full-service reclamebureau die gevestigd zijn in Groningen, Nederland. Ook fotofabriek.nl , waarover ik in een andere blog schreef, maakt hier onder andere deel van uit.

De website is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig. Ofwel kies je ervoor om al hun producten te bekijken via het eerste tabblad, ofwel ga je specifiek via de andere tabbladen op zoek naar datgene je wil bestellen. Verder wijst alles zichzelf uit. Ook de editor is handig in gebruik. Het uploaden van foto’s gaat vlot. Is je product klaar? Dan kan je kiezen uit verschillende materialen, kleuren, … Voor mijn notitieblok kon ik kiezen uit blancopapier of met lijntjes, A4 of A5 formaat, hoeveel exemplaren ik wilde bestellen, … Je kan kiezen uit een eigen ontwerp of een standaard sjabloon. KORTOM: Je maakt er volledig je eigen ding van.

Als ik dan toch even kritisch mag zijn: Voor sommige producten kan je niet meteen het eindresultaat bekijken. Je werkt in een editor om je product te personaliseren, maar kan nadien niet meteen zien hoe het definitieve resultaat eruit zal zien. Ik, die graag alles visueel wil zien, vind dit een minpunt. Hieraan wordt wel gewerkt, waardoor dit hopelijk snel beschikbaar is voor alle producten.

Wat de betaling en levering betreft: Een goede, duidelijke en snelle service. Binnen enkele dagen werd mijn product zoals vermeld thuis geleverd. Ook het betalen liep vlot. Je weet meteen hoeveel een product kost, wat de verzendkosten zijn, enzovoort. Transparantie van begin tot einde. Zo heb ik het graag!

Wil jij graag zo’n gepersonaliseerde notitieboek winnen?

Doe dan zeker mee met onze wedstrijd. Volg @aboutloveandtravel en @studentendrukwerk op instagram. Like de post over de winactie en tag je vrienden die deze winactie zeker niet mogen missen. De winnaar mag dan een eigen ontwerp maken voor een gepersonaliseerd notitieboek.

De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 24 juli 2020 via instagram en zal een persoonlijk bericht van me ontvangen. De gegevens van de winnaar worden aan studentendrukwerk doorgegeven en zij zullen de winnaar op hun beurt contacteren om een persoonlijke code door te geven zodat de bestelling gratis wordt thuisgeleverd.

Geef een reactie