B&B ‘t Vèèrke: Kindvriendelijk B&B met zwembad in Limburg

Een B&B met persoonlijk verhaal. Ja, daar houden we van. De namen van de kamers spraken ons op voorhand al aan. De Mijnkamer sprak voor zich. In de streek van de mijnbouw konden we al vermoeden waarover dit ging. Maar vanwaar kamers ‘Poppies‘ en ‘Veerman‘ kwamen, was ons nog onbekend. Tijd dus om op onderzoek te gaan!

Al snel blijkt B&B ‘t vèèrke een kindvriendelijke B&B met zwembad in het mooie Limburg. De B&B beschikt over 3 kamers waarvan één familiekamer voor 4 personen.

kindvriendelijke B&B in Limburg

Kindvriendelijke B&B

Reeds bij het eerste contact was duidelijk dat Martine en Bruno, de eigenaars, open stonden voor een gezin met een baby. Er werd meteen meegegeven dat ze een babybed en kinderstoel ter beschikking hadden. Deze kindvriendelijke bed and breakfast was dan ook een schot in de roos voor een verblijf met Feliz.

Eens aangekomen was ook al meteen duidelijk dat Martine en Bruno gemaakt zijn voor een B&B. Open, sociaal en zeer betrokken. Tijdens één van onze vele gesprekken, kregen we wat meer info over de kamers. Persoonlijk, oprecht en ontroerend. Bruno werkte voordien in het leger en koos de naam Poppies om een wel zéér persoonlijke reden. Wil je het volledige verhaal van de kamers? Boek dan zeker een overnachting in deze B&B!

Het gevoel van thuiskomen

Wat heerlijker dan neerploffen in het salon na een stevige wandeling? Dit salon is helemaal voorzien voor de gasten! Steek gerust het haardvuur aan, lees een boek, speel een gezelschapsspel of geniet van een drankje uit de honesty-bar. Ons eerste verblijf was alvast geslaagd. Terwijl Feliz (toen 7 maand oud) op de kamer sliep, konden wij lekker genieten van een winteravond in het salon.

Ochtendstond heeft goud in de mond

‘s Ochtends wakker worden met een kant-en-klaar ontbijtbuffet, da’s écht vakantie. Het gevarieerd ontbijt is meteen een goede start van de dag. Heerlijk om wakker te worden en de voetjes onder tafel te schuiven. Het ruime assortiment aan broodjes, beleg en drank doet je meteen watertanden.

Zwemplezier voor groot en klein

Wanneer we het jaar erna weer terugkomen, merken we dat de tuin werd voorzien van een ingebouwd zwembad. En laat het nu net een warme zomerdag zijn wanneer we ons weekendje weg hebben gepland. We genieten intens van het zwembad. De andere gasten waren met de fiets op ontdekking door de streek waardoor we het zwembad voor ons alleen hebben. Het zwembad is een absolute troef voor groot en klein. Een frisse duik na een daguitstap, daar kan je niet op tegen zijn. Toch?

kindvriendelijke B&B in Limburg

Shoppen, cultuur of natuur? Alles kan!

Ga je naar deze kindvriendelijke B&B in Limburg? Dan zit je in de juiste streek als het gaat over natuur, cultuur of shoppen.

B&B ‘t vèèrke ligt op wandelafstand van het shoppingwalhalla ‘Maasmechelen Village‘ of natuurdomein Connecterra. Hou je van wat mijngeschiedenis ? Breng dan ook zeker een bezoek aan C-Mine! Of eerder sportief aangelegd? Ga dan voor de prachtige fiets – en wandelpaden in de streek. Vraag Bruno gerust wat tips! Ons zie je hier alvast terug. Om nog meer te ontdekken van wat dit mooie Limburg te bieden heeft!

kindvriendelijke B&B in Limburg

2 gedachten over “B&B ‘t Vèèrke: Kindvriendelijk B&B met zwembad in Limburg

Geef een reactie