REVIEW: Foto op Hexagon van fotocadeau.nl

Reizigers zullen het wel kennen: Eens terug van vakantie staat je fototoestel of GSM vol met foto’s en filmpjes. Bij het terugkijken overvalt me vaak een gevoel van warmte. Heerlijk toch om een gevoel of herinnering op te roepen bij het kijken naar een foto. En om dat vakantiegevoel vast te houden in huis, kozen we voor de foto op hexagon van fotocadeau.nl. Dit artikel betreft een samenwerking met Fotocadeau.nl.

Waarom de foto op hexagon van fotocadeau.nl?

We kozen voor de foto op hexagon omwille van de verschillende mogelijkheden. Je kiest zelf het aantal stuks en je kan uitbreiden zoveel je wilt. Je hebt keuze uit 5 verschillende formaten en je kan maximum 20 stuks bestellen. De variatie aan mogelijkheden zijn zeer breed. Je hoeft ze ook niet allemaal in één keer te bestellen. Komen we eind deze zomer terug van vakantie, dan kan het goed zijn dat we ons patroon uitbreiden met enkele foto’s van die vakantie.

We kozen eveneens voor een afwisseling tussen quotes en foto’s. Dit om het geheel nog gevarieerder te maken. Zoals je zal merken hebben we de kleuren in dezelfde kleurtint gekozen, dit om het geheel wat bij elkaar te laten passen. Dit is uiteraard ieders persoonlijke smaak.

foto op hexagon van fotocadeau.nl
foto op hexagon

Montage van de foto op hexagon van fotocadeau.nl

De hexagons zijn gemaakt van Forex. Het is een zeer dun en licht materiaal met een harde toplaag. Zo blijven jouw foto’s mooi. Het monteren is kinderspel. In het pakket zal je de bijhorende plaktape als ook een afstandsdriehoekje vinden. Je hebt dus geen boormachine nodig en je muren blijven bespaard van gaten! Met het afstandshoudertje zorg je ervoor dat elke hexagon op dezelfde afstand hangt.

Wat wel handig is om in huis te hebben: een waterpas. Voor het ophangen is het handig om met twee te zijn. De ene houdt de waterpas vast zodat de andere de plaktape kan bevestigen op de hexagon en samen met de afstandsdriehoek de foto op de juiste plaats hangt. Zo hangen je hexagons recht en op de juiste afstand van elkaar! Ik denk dat het welgeteld 20 minuten duurde voor ze allemaal ophingen.

Doordat je werkt met een lichte tape, kan je ze ook makkelijk weer verwijderen en op een andere plaats hangen. Je kan ze dus gerust het jaar erna in een andere kamer hangen. Wat de restanten van de tape betreft, kan ik helaas nog niets over vertellen. De schade gaat alleszins minder zijn dan een gat te boren.

foto op hexagon fotocadeau.nl

Levering

Als er één kleine opmerking is, dan is het de leveringstijd. In tegenstelling tot de vooropgestelde leveringstermijn van 3-5 dagen, duurde het twee weken vooraleer de hexagons geleverd waren. Wil je dit bestellen als cadeau? Reken dan zeker voldoende tijd in. Uiteraard kan er ook steeds vertraging oplopen door de postkoerier. Zo vermijd je extra stress en frustraties voor een laattijdig cadeau.

Wat heeft fotocadeau.nl nog meer?

Ben je op zoek naar een ander product? Neem zeker een kijkje in hun uitgebreide aanbod. Ben je fan van het concept van de foto op hexagon, maar toch op zoek naar strakker ontwerp? Neem dan ook eens een kijkje bij de vierkante fotolijsten! Bestel je nu, dan heb je alvast 45% korting (juni 2022) op de hexagons en 30% korting op de vierkante fotolijsten!

Inspiratie gezocht?

Ben je nog op zoek naar mooie vakantieplekken om je fotocollage aan te vullen? Lees dan zeker ook de andere blogs! Droom weg van een vakantie in het zonnige Spanje. Of ga je liever op roadtrip door Canada? Toch in België blijven? Neem dan een kijkje op onze blog over B&B Baz!

Samenwerking met Fotocadeau.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met fotocadeau.nl. Het product werd gesponsord in ruil voor een eerlijke review over hun aanbod.

Geef een reactie