About love and travel

Wanneer reizen een liefde wordt, liefde een voortdurende reis is.

Welkom op onze reisblog! Ga je graag op vakantie met je gezin, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Wij nemen je graag mee in de wereld van kindvriendelijke bestemmingen, accomodaties en uitstappen.

  • De Kalmthoutse Heide: Da’s de Afrikaanse savanne in België.
    De Kalmthoutse Heide: Het is een natuurfenomeen op zich, eentje waar je mond van open valt. Terwijl je erdoor wandelt, ontdek je steeds weer een ander landschap. De stilte overvalt je op een rustige dag. Je kijkt in de verte en even vergeet je dat je rondloopt in een grenspark tussen België en Nederland.
  • B&C vakantiewoning: Een vleugje ‘La Douce France’ in de Westhoek
    Ik waan me in La Douce France. Met een aperitief in de hand geniet ik van een spelletje jeu de boules. Het weer mag dan niet erg tropisch zijn, dit vakantiehuis geeft me het gevoel dat ik even in buitenland zit.
  • Waanzinnig Waasland: Een verborgen oase op de parking van ’t Stad.
    “Antwerpen is ’t stad en de rest is parking”. Wel, laat ons zeggen dat er op die parking best veel te beleven valt. Voor velen blijft het Waasland een onbekende bestemming. Voor ons een herinnering aan een fijne thuisbasis gedurende 8 jaar. In deze blog neem ik jullie alvast mee in onze kijk op deze unieke regio.
Antwerpen
België