Over

Hallo!

Ik ben Lina, een dertiger met een enorme passie voor reizen. Mijn andere passie is mijn man Joris. Na 12 jaar gelukkig samen, zijn we in mei 2018 getrouwd.

De reismicrobe is met de jaren alsmaar groter geworden. Als kind reisde ik weinig. Mijn grootouders hadden een buitenverblijf aan de Belgische kust. Tot mijn puberjaren ging ik hier elke schoolvakantie naartoe.

Op mijn 17e leerde ik Joris kennen.  We deelden heel wat levensfases: samen studeren, samen op zoek naar werk, samen een huisje kopen en natuurlijk ook samen de wereld ontdekken. We maakten ondertussen al heel wat reizen. Als tiener kozen we voor veiligheid: een all-in vakantie naar Tunesië en Turkije. Stelselmatig gingen we over naar halfpension op eilanden als Rhodos en Kreta.  Sinds enkele jaren kiezen we ervoor om ons zo weinig mogelijk te binden aan een hotel. We verkiezen dan vaak ook een rondreis doorheen een land.

En wat is er leuker thuis dan een reis opnieuw te beleven door erover te schrijven? Nog een passie: delen! Ik hou ervan om mijn omgeving te laten meegenieten van deze vakanties. En ik hoop dat ik anderen kan inspireren bij hun volgende bestemming!

fbt