Over

Hallo!

Wij zijn Lina en Joris, een koppel dertigers met een passie voor reizen. In 2019 kwam dochter Feliz erbij.

De afgelopen jaren gingen we regelmatig op reis. Van Europa tot New York, West-USA, Canada en Thailand. Duizenden foto’s werden gemaakt. Stuk voor stuk herinneringen voor het leven.

Wanneer we een goede accommodatie, een mooie route, een lekker restaurant of een interessant museum bezochten, hielden we dit altijd bij. Vrienden en familie begonnen spontaan tips te vragen. Stilaan groeide het idee om hiermee aan de slag te gaan.

Wat is er leuker dan een reis opnieuw te beleven door erover te schrijven? Nog een passie van ons: delen! En we hopen dat we anderen kunnen inspireren bij hun volgende bestemming!

De website is opgedeeld in 5 delen.

  • Accommodaties: Hier kan je leuke hotels, AirBnB’s, hostels, B&B’s terugvinden. Stuk voor stuk plekken waar we zelf geweest zijn.
  • Bezienswaardigheden: Een stad, een streek, een museum. Hier geven we graag de must-sees. Zowel toeristische plekken als verborgen parels.
  • Reisthema’s: Op vakantie met vrienden of een jaaroverzicht van onze reizen: Hier vind je blogs die met onze reizen te maken hebben.
  • Daguitstappen: Het hoeft niet altijd ver weg te zijn. Een dagje uit is altijd fijn. Hier vind je leukste uitstappen met de nodige tips & tricks.
  • Reviews: Af en toe werken samen met merken/producten/hotels. Hier schrijven we dan een review over. Eerlijk en oprecht. Misschien zijn de producten/diensten ook wel iets voor jou?