Hallo!

Ik ben Lina, een dertiger met een enorme passie voor reizen. Mijn tweede passie is mijn man Joris. Na 12 jaar gelukkig samen, zijn we in mei 2018 getrouwd.

De reismicrobe is met de jaren alsmaar groter geworden. Als kind reisde ik weinig. Mijn grootouders hadden een appartement aan de Belgische kust. Tot mijn puberjaren ging in hier elke schoolvakantie naartoe.

Op mijn 17e leerde ik Joris kennen.  We deelden heel wat levensfases: samen studeren, samen op zoek naar werk, samen een huisje kopen en natuurlijk ook samen de wereld ontdekken. We maakten ondertussen al heel wat reizen. Als tiener kozen we voor veiligheid: een all-invakantie naar Tunesië en Turkije. Stelselmatig gingen we over naar halfpension op eilanden als Rhodos en Kreta.  Sinds enkele jaren kiezen we ervoor om ons zo weinig mogelijk te binden aan een hotel. We verkiezen dan vaak ook voor een rondreis doorheen een land.

En wat is er leuker thuis dan deze reizen opnieuw te beleven door erover te schrijven? Vandaar mijn tweede passie: delen! Ik hou ervan om mijn omgeving te laten meegenieten van deze vakanties. En ik hoop dat ik anderen kan inspireren op reis.

fbt

Gepubliceerd door aboutloveandtravel

Hallo! Ik ben Lina. Samen met mijn man (Joris) en dochter (Feliz) trek ik er graag op uit. Via deze blog neem ik jullie graag mee naar leuke bestemmingen en geef ik graag tips over verblijven, bezienswaardigheden, maar eveneens een goed restaurant of verborgen plek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s